Oplevelser

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Oplevelser i og omkring Søndervig og Ringkøbing Fjord

Søndervig byder dig velkommen, til en storslået natur. Med Ringkjøbing fjord på den ene side og det brusende Vesterhav på den anden, emmer byen af god maritim feriestemning. Søndervig ligger op ad ikke mindre end 3 fjorde. Ringkøbing-, Stadil- og Veststadil fjord, er hvert år foderplads for gæs, træk- og ynglefugle, så du får ikke bare natur- men også dyreoplevelser ud over det sædvanlige.

Den danske vestkyst og de smukke fjorde indbyder til udendørsliv året rundt, og med alle slags transportmidler. Bil, cykel, kajak, paddleboard – du vælger. Hvis du gerne vil ud at bade, er vandet omkring Søndervig strand et af de bedste og mest sikre områder – her er lavvandet, børnevenligt og uden biler.

Naturen omkring Søndervig er perfekt til cykel- og gåture

Fiskeri i Hvide Sande og Ringkøbing Fjord

Aktiv ferie i Søndervig, Vedersø og Hvide Sande

Naturkraft

I Naturkraft ved Ringkøbing venter der spændende og lærerige oplevelser for hele familien. Her kan I få spændende viden om, hvordan naturens kræfter påvirker os, og hvad der sker, når vi forsøger at kontrollere dem. I kan udforske parken og deltage på de mange lærerige ekspeditioner, få en fulldome filmoplevelse om Vestjyllands vilde vindeventyr, udforske de interessante udstillinger og meget mere.

Besøg www.naturkraft.dk for mere inspiration og billetkøb.

Bork Vikingehavn

På Bork Vikingehavn, som ligger ved Ringkøbing Fjords sydligste punkt, bliver hele familien taget på en tidsrejse tilbage til vikingetiden i Vestjylland. Her kan I gå på opdagelse i de historiske huse og møde vikingerne, som er i gang med deres daglige gøremål, forbereder sig til togter og tilbeder de gamle nordiske guder. Der er mulighed for at deltage i forskellige spændende vikingeaktiviteter eller gådejagter.

Besøg www.borkvikingehavn.dk for mere inspiration og billetkøb.

Lyngvig Fyr

Fra toppen af Lyngvig Fyr kan I nyde den mest fantastiske udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord samt det smukke klitlandskab, der omkranser fyret. Ved foden af fyrtårnet finder I en stor naturlegeplads med maritimt tema samt den hyggelige fyrmesterbolig. Her kan I slappe af i caféen og udforske den velassorterede butik, der byder på alt fra brugskunst og souvenirs til lækre delikatesser.

Besøg www.lyngvigfyr.dk for mere inspiration og billetkøb.

Fiskeriets Hus

I Fiskeriets Hus i Hvide Sande kan I dykke ned i historien om de mennesker, der har levet ved vandet - fjordfiskerne og havfiskerne - og blive klogere på redningsfolkene, der ofte måtte risikere deres liv, når stormen kom. I akvariet kan I opleve livet under vandoverfladen og komme helt tæt på de fisk, der lever i havet og i fjorden - og børnene kan røre en krabbe og ae en rødspætte i klappebassinet.

Besøg www.fiskerietshus.dk for mere inspiration og billetkøb.

Abelines Gaard

Abelines Gaard er en af vestkystens bedst bevarede klitgårde, som fortæller historien om livet ved Vesterhavet i starten af 1900-tallet. Når I træder indenfor på Abelines Gaard, træder I ind i en tidslomme. Tag jer tid til at gå på opdagelse i gårdens mange labyrintiske rum. Ved gården finder I også en gammel redningsstation, hvor I kan dykke ned i historien om det vestjyske strandingsvæsen.

Besøg www.abelinesgaard.dk for mere inspiration og billetkøb.

Kaj Munks Præstegård

Den 4. januar 1944 blev digterpræsten Kaj Munk hentet i sit hjem og henrettet senere samme aften. På præstegården i Vedersø kan I træde ind i de selvsamme stuer, som Kaj Munk måtte forlade og dykke ned i historien om den lollandske, forældreløse dreng, der i 1930'erne var en af Nordens mest spillede dramatikere. Gennem udstillingerne kan I opleve historien om digteren, præsten og modstandsmanden.

Besøg www.kajmunkspraestegaard.dk for mere inspiration og billetkøb.

Ringkøbing Museum

I over 100 år har der været et museum i Ringkøbing. Her har man i alle årene kunnet udforske forskellige udstillinger om Vestjyllands historie. Træd ind i den historiske bygning og få et indblik i Ringkøbings historie under Anden Verdenskrig, se den store attrap af et Lancaster bombefly, besøg en rekonstrueret bunker eller gå på opdagelse i nogle af de skiftende udstillinger.

Besøg www.ringkobingmuseum.dk for mere inspiration og billetkøb.

15% på dagsbilletter

Som gæster ved E-Huse får I 15% rabat på billetter til Fiskeriets Hus, Abelines Gaard, Bork Vingehavn, Kaj Munks Præstegård, Lyngvig Fyr, Naturkraft og Ringkøbing Museum. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk at I ved ankomst skal fremvise jeres nøglebrik sammen med onlinebilletterne, for at de er gyldige.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Fiskeriets Hus, Abelines Gaard, Bork Vingehavn, Kaj Munks Præstegård, Lyngvig Fyr, Naturkraft og Ringkøbing Museum er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie på 10 forskellige museer og attraktioner.

Som gæster ved E-Huse får I 15% rabat på fordelskort købt online til Ringkøbing Fjord Museer. Læs mere om de forskellige typer fordelskort på Ringkøbing Fjord Museers hjemmeside https://ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.

Benyt rabatkoden NH2024KORT15, hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat.