Ehuse

Badevej 19
6950 Ringkøbing
Danmark

Tlf. 2911 9040


Email: post@ehuse.dk

Sommerhus Check In/Out

Check ind kl. 16:00
Check ud kl. 10:00

Bureauets åbningstider

Man.-Tors. kl. 10:00 - 16:00
Fre. - Lør. kl. 9:00 - 17:00
Søndag lukket.

Kontakt uden for åbningstid: Tlf. 2911 9040


Hvem er vi?

Ehuse er helt nyt ferieudlejningskoncept. ”Vi synes, det er blevet alt for dyrt at udleje sit sommerhus og holde serviceomkostningerne nede, så nu udfordrer vi de store kendte udlejningsfirmaer,” lyder det fra medejer, Bjørn Gadgaard.

”Særligt når det kommer til service- og vedligeholdelsesdelen kan vi noget som de andre ikke kan,” fortsætter han.

Bjørn er, sammen med lillebroren Marc og vennen Jeppe Rysgaard, ejer af udlejningsfirmaet EHuse, der gør det nemmere, billigere og mere overskueligt for sommerhusejerne at udleje deres sommerhuse.

Samtidig er den personlige kontakt noget vi vægter højt, både i forhold til husejer, samt de gæster vi modtager i vores huse. Vi vil være nærværende og tilgængelige, hvorfor vi er mulige at komme i forbindelse med i alle døgnets timer.

Og som lejer af et sommerhus er vi lige ved hånden hvis der er noget i din bolig, der ikke fungerer!

”Mange sommerhusejere lejer deres sommerhus ud på fuld tid i dag, men de har ikke overskud eller mulighed for at vedligeholde boligen. Det betyder, at huset efterhånden begynder at se slidt ud.

Det er her vi føler, vi kan skille os ud ved at levere en all inclusive-løsning sammen med udlejningen af sommerhuset. Det kan være alt at holde indkørslen fri for ukrudt, tømme tagrender eller få fikset nogle skader indvendigt i huset. Som lejer er det jo vigtigt at boligen ser ud nøjagtigt som på billederne, så alle forventningerne til en fantastisk ferie bliver indfriet.” siger Bjørn Gadgaard.

Vi er fra Søndervig, så det er helt naturligt at det er her firmaets kontor ligger. Byen og området kender vi ud og ind og elsker Vesterhavets vilde natur.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Ehuse for at høre, hvad vi kan tilbyde.

De bedste hilsner

Bjørn og Marc