Forbrugsafregning på dit sommerhus

Forbrugsafgifter er ikke inkluderet i lejeprisen (medmindre der står fri forbrug i kontrakten på feriehuset).

Vi har sat lidt varme på dit lejede sommerhus inden du ankommer (ellers er der koldt, manglende varmt vand med mere). Strøm og varme til opvarmning før du kommer, betaler du som lejer for.

Udgifter til forbruget betales på kontoret ved afrejsen.

Vand (pr. m3)              57 - 72 kr.

Strøm (pr. kWh)             3,00 kr.

Gasvarme (pr. enhed)       18 kr.


Bankkonto oplysninger

Vi opbevarer dine økonomiske oplysninger i det omfang det kræve for at kunne dokumentere indtægter og bilag i forbindelse med aflæggelse af regnskab.


Reklamationer og klager over din feriebolig

I tilfælde af reklamationer og klager skal de modtages mens du befinder dig i ferieboligen og det kan kun foregå pr. telefon eller ved personlig henvendelse. Ring på +45 2911 9040

Manglede rengøring eller diverse mangler i huset, skal meddeles allerede på indflytningsdagen og dokumenteres meget gerne med fotos.

Du er forpligtet til at give Ehuse en rimelig frist til afhjælpning af eventuelle fejl/mangler – især hvis det drejer sig om at fremskaffe en håndværker.

Hvis du vælger at forlade ferieboligen uden forinden mundtligt at have underrettet Ehuse og uden at have givet os en rimelig frist til at reagere på reklamationen, kan Ehuse ikke blive pålagt erstatningspligt.


Afhentning af nøgle til sommerhuset på ankomstdagen

Vi vægter den personlige kontakt højt, hvorfor du henter nøglen til dit sommerhus på vores kontor i Søndervig. Du er velkommen i dit feriehus fra 16.00 på ankomstdagen, men er du her før, så kom ind på kontoret og meld dig. Er huset gjort klar, får du selvfølgelig nøglen med det samme

Kommer du udenfor åbningstiden så finder vi en løsning på det

På forbrugssedlen du har fået udleveret med nøglen, eller som ligger klar til dig i sommerhuset, har vi skrevet ankomsttallene på og du skal derfor kun påføre afrejsetallene.


Aflevering af nøgle, afregning af forbrug og slutrengøring

Du skal forlade huset senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Din feriebolig skal være opryddet og du skal fjerne affald og flasker. Slutrengøringen skal ydermere være foretaget, hvis du ikke har bestilt det. Der er selvfølgelig støvsuger i huset, men klude, rengøringsmidler med mere, skal du have med hjemmefra.

Du skal aflevere nøglen på samme sted som du hentede den, hvor du desuden betaler forbruget.

Det forbrugsskema til aflæsning af strøm du fik da du hentede nøglen, skal du bruge nu. Så vi kan udregne forbruget under dit ophold, når du afleverer nøglen.

 

Bankoplysninger

Leje samt betaling for ekstra forbrug og eventuelle skader skal indbetales til

Ringkøbing Landbobank
Reg.nr. 7670
kontonr. 3692451

IBAN:DK0776700003692451
Swift:RINGDK22