Husejer

Som husejer hos Ehuse får du markedets billigste kommission, helt uden skjulte gebyrer.

Derudover leverer vi service- og vedligeholdelses service i topklasse. Al service udføres af professionelt, samt af faglærte håndværkere. Det betyder at dit sommerhus, eller din ferielejlighed, får gode anmeldelser og bliver lejet endnu mere ud – og holder sin værdi.

EHuse har, som det første bureau i Danmark, en kombineret udleje- og vedligeholdelses service, der medvirker til, at dit sommerhus ikke bliver slidt ned og forfalder. Også selvom huset bliver lejet ud året rundt. Som udlejer er du sikker på, at dit hus ser indbydende ud og omgivelserne fremstår vedligeholdt.

Vi anser det som vores vigtigste opgave, at sørge for, at din feriebolig bevarer samme gode stand og ikke bliver slidt ned af de gentagne udlejninger. Det gør vi ved løbende at sørge for at tjekke og vedligeholde dit sommerhus. Jo bedre stand din bolig er i, jo bedre oplevelse får feriegæsterne, og jo højere udlejningspris kan du tage.

Du bestemmer selvfølgelig altid fuldstændig selv, hvor meget du vil leje dit sommerhus ud og i hvilke perioder. Du kan nemt ejerspærre din feriebolig, så det kun udlejes, når du ønsker det. Du skal aldrig forklare hvorfor. Det er dit hus og du bestemmer.

Har du et sommerhus eller en ferielejlighed, og ønsker du at leje det ud, så vejleder vi dig gerne gennem personlig rådgivning. Efter en samtale med os, ved du nøjagtigt, hvor meget du kan udleje for, hvad det koster gæsterne og hvor det vil hjælpe at opgradere din bolig, for at hæve prisen. Små ændringer kan nemlig være en rigtig god investering.

Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at formidle dit hus til søde lejere og gøre din udlejning til en rigtig god forretning – og en god oplevelse.

Når du udlejer dit sommerhus eller ferielejlighed gennem Ehuse, er de første 46,100- kr. i 2024 skattefrie, og derudover skal du kun betale skat af 60% af den resterne lejeindtægt.

Vil du høre mere om mulighederne for udlejning
Kontakt os på telefon +45 2911 9040 for nærmere dialog om udlejning.

Forsikring til husejer

Gå til husejer login

Vi giver dig økonomisk overblik, når du udlejer dit sommerhus

Du kan ...

- se udlejede perioder
- selv booke i kalendere
- få overblik over indtjening
- få hjælp til vedligeholdelse af dit sommerhus

Markedsføring af din feriebolig

Vi markedsfører alle vores huse på vores egen hjemmeside. Derudover har vi samarbejde med de vigtigste internet portaler på det danske og tyske marked.

Vi annoncerer igennem google og på sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok og Youtube.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til selv, at hjælpe med at markedsføre din bolig.Rengøring af dit udlejningssommerhus

Et rent sommerhus er alfa og omega for at få en god ferieoplevelse, og derfor er bestilling af rengøring obligatorisk hos os.

Alle rengøringer hos Ehuse udføres af oplærte rengøringsfolk, og rengøringerne bliver løbende kontrolleret, for at fastholde den højest mulige standart. Vi sørger også for at der laves spa- og pool-servicetjek af certificerede pool og spa teknikkere, eller flere gange undervejs når ferieboligen er lejet ud i længere tid.

Vi stræber efter, at vores fælles gæster altid ankommer til et sommerhus, der er 100 pct. i orden, og rent og flot. 

Ehuse er på en mission

Ehuse feriehusudlejning’s mission er at udleje feriehuse og ferielejligheder i alle størrelser, og i alle prisklasser, i udvalgte områder, hvor vi er lokalt forankrede. Vi har base i Søndervig det vestlige Jylland og det er derfor i områderne ved Ringkøbing fjord og Nissum fjord vi opererer. 

Vi ønsker at give alle lejere og udlejere en hel unik ferieoplevelse, med ferieboliger der er i tip-top stand, og 100 procent i orden. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget du vil leje din feriebolig ud – friheden er vigtig, også som sommerhusudlejer.

Samtidig med at du betaler områdets laveste kommission, har du også mulighed for at få opgraderet og vedligeholdt dit sommerhus, så det aldrig ser slidt ud eller taber i værdi.

Ring til os og få en snak – Kontakt os her